zaterdag 28 mei 2022

Erkenning van talrijke blauwe vlaggen voor de beste stranden liggen in de provincie Alicante .. en ook bij ons..

Op woensdag werden zoals elk jaar de blauwe vlaggen van de Foundation for Environmental Education  (FEE) bekend gemaakt. De blauwe vlag staat voor stranden en jachthavens die voldoen aan criteria zoals veiligheid, bereikbaarheid en milieuomstandigheden. Zoals te verwachten is de provincie Alicante opnieuw de provincie met de meeste blauwe vlaggen van Spanje.
Dichtbij ons populaire Ciudad Quesada te Rojales vind je de uitgestrekte witte zandstranden van Guardamar del Segura en Torrelamata en vanuit het nabijgelegen dorp San Fulgencio bereik je eveneens op een oogwenk de ruime stranden van La Marina. 
Dit alles is reden genoeg om op zoek te gaan naar uw perfecte woning. Wij kennen immers de streek en niet-onbelangrijk de werkelijke waarde van een woning. Een bezoek te plaatse is uiteraard aanbevolen. Hierbij kunnen wij, net zoals onze jarenlange deskundige ervaring enkel het allerbeste aanbieden. Bent u tevens op zoek naar een gepast verblijf tijdens uw zoektocht? Wij kunnen tevens wij een gezellig en betaalbaar logies aanbieden . Vraag ons gerust voor meer informatie.